3D EFFECT

3D Printing & Custom Design

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του 3D Effect αποτελούν το μέσο που θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε τον κόσμο της τρισδιάστατης τεχνολογίας.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση, ο τρισδιάστατος σχεδιασμός και το σκανάρισμα αντικειμένων είναι οι βασικές μας δραστηριότητες που σας δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας.

3D Εκτύπωση

Το 3D Effect προσφέρει ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης για τα αντικείμενα και τα ψηφιακά σας μοντέλα.

3D Σχεδιασμός

Tο εργαστήριο μας έχει τη γνώση καθώς και την εμπειρία να σας παρέχει ένα άρτιο και λειτουργικό 3d σχέδιο για τα μοντέλα σας.

3D Σάρωση

Η υπηρεσία 3D scanning δίνει τη δυνατότητα μέσω κατάλληλων συστημάτων 3d σάρωσης και εξειδικευμένων λογισμικών να αποτυπώσει με ακρίβεια, να αντιγράψει και να μοντελοποιήσει ψηφιακά τα αντικείμενα σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης χρησιμοποιείται πλέον ευρέως στον τομέα της αρχιτεκτονικής για την κατασκευή μακετών και μοντέλων.

Το 3D Printing αποτελεί πλέον βασικό μέσο επιτάχυνσης της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής βιομηχανικών προϊόντων.

Η ιδέα του να δημιουργήσετε διακοσμητικά αντικείμενα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή ιδέες σίγουρα είναι κάτι το συναρπαστικό.

Η Ζαχαροπλαστική αποτελεί και αυτή έναν τομέα που έχει ευνοηθεί και εξελιχθεί με την τρισδιάστατη εκτύπωση.

Η γλυπτική, το art and craft, το animation και όλες οι δημιουργικές δραστηριότητες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία του 3d printing, τόσο κατά τη διαδικασία του πειραματισμού, όσο και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγωγής μοντέλων.

Μέσω της τρισδιάστατης εκτύπωσης έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντικείμενα που μπορούν να αναδείξουν και να γνωστοποιήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο τρόπο.

Είδη ρουχισμού, αξεσουάρ, κοσμήματα καθώς και παπούτσια μπορούν να εκτυπωθούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών.

Το χόμπι του μοντελισμού παίρνει άλλη διάσταση, καθώς με τον συνδυασμό της τρισδιάστατης σχεδίασης και εκτύπωσης όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση στον τομέα της εκπαίδευσης έχει απεριόριστες εφαρμογές, αλλάζοντας τα δεδομένα στον τρόπο εκμάθησης.

Η τρισδιάστατη εκτυπωση αποτελεί μια καινοτόμα τεχνολογία, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας αντικειμένων σε τρεις διαστάσεις με διάφορους τύπους υλικων για πολυάριθμες εφαρμογές.

Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε

Το 3D Effect ιδρύθηκε το Μάιο του 2017 έχοντας ως στόχο τη εφαρμογή και την ανάπτυξη της νέας και πρωτοποριακής τεχνολογίας της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς, σχεδιαστές και τεχνικούς με πλήρη κατάρτιση  στην τρισδιάστατη τεχνολογία, με διάθεση για δημιουργία και έτοιμους να σας μεταδώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο τρισδιάστατος σχεδιασμός και η τρισδιάστατη εκτύπωση, έχουμε ως στόχο να εισάγουμε την εφαρμογή τους στην καθημερινότητά σας.

Τα εξελιγμένα μηχανήματά μας, τα σχεδιαστικά μας λογισμικά, οι γνώσεις μας και η εμπειρία που έχουμε μέσω της έρευνας και των πειραματισμών μας καθιστούν πλήρως αξιόπιστους και ικανούς να προσφέρουμε ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης και σχεδιασμού, για τα αντικείμενα και τα ψηφιακά σας μοντέλα.

Μερικοί από τους τομείς εφαρμογής της τρισδιάστατης εκτύπωσης που καλύπτονται από το εργαστήριό μας είναι η Αρχιτεκτονική, η Διακόσμηση, το Marketing, η Δημιουργία πρωτοτύπων, η Εκπαίδευση, η Ψυχαγωγία, η Τέχνη, η Ζαχαροπλαστική, η Επιστήμη κ.α.

Δείτε λοιπόν την ιδέα σας να γίνεται πράξη μέσω του συνδυασμού της παροχής υπηρεσιών και υλικών υψηλής ποιότητας.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης!

Καλώς ήρθατε στο 3DEffect!

Υλικά και Εκτυπωτές

Εκτυπωτές

Raised 3D Pro2

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής Raised 3D Pro2 αποτελεί μια κορυφαία επιλογή εξοπλισμού επαγγελματικού χώρου, για ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Διαθέτει μοναδικό σύστημα κίνησης για superior ποιότητα και ανάλυση, ενώ η μεταλλική  κεφαλή εκτύπωσής της μπορεί να αντέξει έως και 300οC, με αποτέλεσμα να εκτυπώνει σχεδόν όλα τα νήματα.  

Οι δύο ανεξάρτητες κεφαλές που διαθέτει δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνονται δυο διαφορετικά χρώματα ή για υδατοδιαλυτά υλικά στηριγμάτων  και να έχει τέλειο και σίγουρο αποτέλεσμα σε πολύπλοκα αντικείμενα. Με ωφέλιμο χώρο εκτύπωσης 305x305x300 mm και ανάλυση έως και 10μm.

Εκτυπώνει ένα μεγάλο εύρος υλικών όπως :
PLA / ABS / HIPS / PC / TPU / TPE / NYLON / PETG / ASA  / PP / GLASS FIBER FILLED / WOOD-FILLED / CARBON  

PLA
Το πιο διάσημο εκτυπωτικό υλικό. Από ανανεώσιμες πηγές, αρκετά δυνατό και με θερμική ανοχή μέχρι 60c. Ένα υλικό για πολλαπλές καθημερινές χρήσεις

ABS
Μαζί με το PLA είναι τα πιο συνηθισμένα υλικά. Από αυτό κατασκευάζονται τα LEGO, παράγωγο πετρελαίου. Ανθεκτικό υλικό, έχει την ιδιότητα να λυγίσει αντί να σπάει σε μία πρόσκρουση και αντέχει μέχρι 100c.

PETG
Ανθεκτικό υλικό το οποίο δεν απορροφά νερό, και είναι κατάλληλο για να έρθει σε επαφή με τρόφιμα. Ανθεκτικότητα έως τους 80c

GLASSTYPE
Διαφανές υλικό έως και 92% για την κατασκευή αντικειμένων που θέλουμε να αφήσουμε το φως να περάσει.

HIPS
Πολύ ανθεκτικό αναλώσιμο με πολύ μικρό συντελεστή συρρίκνωσης και επομένως ελάχιστο warping. Δεν είναι εξαιρετικά σκληρό και σαν αποτέλεσμα δεν είναι εύθραυστο και αντέχει σε άσκηση πιέσεων και σε δυνάμεις εφελκυσμού.

Στοιχεία επικοινωνίας

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Ασφάλεια Συναλλαγών.