Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε

Το 3D Effect ιδρύθηκε το Μάιο του 2017 έχοντας ως στόχο τη εφαρμογή και την ανάπτυξη της νέας και πρωτοποριακής τεχνολογίας της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς, σχεδιαστές και τεχνικούς με πλήρη κατάρτιση  στην τρισδιάστατη τεχνολογία, με διάθεση για δημιουργία και έτοιμους να σας μεταδώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο τρισδιάστατος σχεδιασμός και η τρισδιάστατη εκτύπωση, έχουμε ως στόχο να εισάγουμε την εφαρμογή τους στην καθημερινότητά σας.

Τα εξελιγμένα μηχανήματά μας, τα σχεδιαστικά μας λογισμικά, οι γνώσεις μας και η εμπειρία που έχουμε μέσω της έρευνας και των πειραματισμών μας καθιστούν πλήρως αξιόπιστους και ικανούς να προσφέρουμε ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης και σχεδιασμού, για τα αντικείμενα και τα ψηφιακά σας μοντέλα.

Μερικοί από τους τομείς εφαρμογής της τρισδιάστατης εκτύπωσης που καλύπτονται από το εργαστήριό μας είναι η Αρχιτεκτονική, η Διακόσμηση, το Marketing, η Δημιουργία πρωτοτύπων, η Εκπαίδευση, η Ψυχαγωγία, η Τέχνη, η Ζαχαροπλαστική, η Επιστήμη κ.α.

Δείτε λοιπόν την ιδέα σας να γίνεται πράξη μέσω του συνδυασμού της παροχής υπηρεσιών και υλικών υψηλής ποιότητας.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης!

Καλώς ήρθατε στο 3DEffect!

Στοιχεία επιχείρησης
Επωνυμία : ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΑΦΜ: 133328916
ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 1606152229000

Υλικά και Εκτυπωτές

Εκτυπωτές

Zortrax M200

O 3D εκτυπωτής της Zortrax αποτελεί μια τεχνολογική πρωτοπορία για τους χρήστες. Οι υψηλές επιδόσεις και η ακρίβεια των εκτυπώσεων σε συνδυασμό με την ευκολία στη χρήση του, το καθιστούν μια από τις κορυφαίες επιλογές στον χώρο της τρισδιάστατης εκτύπωσης.
Mε ωφέλιμο όγκο εκτύπωσης 200 x 200 x 185 mm έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης μεγάλων αντικειμένων. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του M200, η ποιότητα κατασκευής του, και η εξαιρετική του ακρίβεια με ανάλυση που φτάνει τα 90 microns, επιτρέπουν εκτυπώσεις μοναδικής ποιότητας, με αψεγάδιαστο φινίρισμα, χωρίς παραμορφώσεις και αποκολλήσεις από την πλατφόρμα.
Εκτυπώνει με μεγάλη ποικιλία υλικών όπως ABS, PLA, PETG,ULTRAT, ESD, ZGLASS, HIPS κ.α .
O ZORTRAX M200 βραβεύτηκε για το 2018 με το βραβείο BEST 3D PRINTER WORKHORSE.

Raised 3D Pro2

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής Raised 3D Pro2 αποτελεί μια κορυφαία επιλογή εξοπλισμού επαγγελματικού χώρου, για ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Διαθέτει μοναδικό σύστημα κίνησης για superior ποιότητα και ανάλυση, ενώ η μεταλλική  κεφαλή εκτύπωσής της μπορεί να αντέξει έως και 300οC, με αποτέλεσμα να εκτυπώνει σχεδόν όλα τα νήματα.
Οι δύο ανεξάρτητες κεφαλές που διαθέτει δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνονται δυο διαφορετικά χρώματα ή για υδατοδιαλυτά υλικά στηριγμάτων  και να έχει τέλειο και σίγουρο αποτέλεσμα σε πολύπλοκα αντικείμενα. Με ωφέλιμο χώρο εκτύπωσης 305x305x300 mm και ανάλυση έως και 10μm.
Εκτυπώνει ένα μεγάλο εύρος υλικών όπως :
PLA / ABS / HIPS / PC / TPU / TPE / NYLON / PETG / ASA  / PP / GLASS FIBER FILLED / WOOD-FILLED / CARBON  

PLA
Το πιο διάσημο εκτυπωτικό υλικό. Από ανανεώσιμες πηγές, αρκετά δυνατό και με θερμική ανοχή μέχρι 60c. Ένα υλικό για πολλαπλές καθημερινές χρήσεις

ABS
Μαζί με το PLA είναι τα πιο συνηθισμένα υλικά. Από αυτό κατασκευάζονται τα LEGO, παράγωγο πετρελαίου. Ανθεκτικό υλικό, έχει την ιδιότητα να λυγίσει αντί να σπάει σε μία πρόσκρουση και αντέχει μέχρι 100c.

PETG
Ανθεκτικό υλικό το οποίο δεν απορροφά νερό, και είναι κατάλληλο για να έρθει σε επαφή με τρόφιμα. Ανθεκτικότητα έως τους 80c

GLASSTYPE
Διαφανές υλικό έως και 92% για την κατασκευή αντικειμένων που θέλουμε να αφήσουμε το φως να περάσει.

HIPS
Πολύ ανθεκτικό αναλώσιμο με πολύ μικρό συντελεστή συρρίκνωσης και επομένως ελάχιστο warping. Δεν είναι εξαιρετικά σκληρό και σαν αποτέλεσμα δεν είναι εύθραυστο και αντέχει σε άσκηση πιέσεων και σε δυνάμεις εφελκυσμού.

TPU/TPE
Ελαστικό και πολύ δυνατό ελαστομερές για μοντέλα που θέλουμε να έχουν ελαστικότητητα (SHORE A 85-90 που αντιστοιχεί σε σκληρότητα λάστιχου αυτοκινήτου), αντοχή σε θερμοκρασίες, έκθεση σε UV και χημικά. Πολύ ελαστικό και δυνατό, αντέχει σε χημική έκθεση και θερμοκρασία. Προσφέρει πολύ καλή συναρμογή μεταξύ των layer και η υφή του είναι πραγματικά σα λάστιχο.

PC
Eιδικά σχεδιασμένο πολυκαρβονικό αναλώσιμο που προσφέρει ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης, εξαιρετικές μηχανικές αντοχές και ανθεκτικότητα σε θερμοκρασία σε σχέση με τα άλλα υλικά 3D εκτύπωσης. Είναι το υλικό επιλογής για μοντέλα που μας ενδιαφέρει η απόλυτη αντοχή, όπως ανταλλακτικά συσκευών, για μοντελισμό, drones κλπ

NYLON
Tο υλικό αυτό (Πολυαμίδιο 6.6)  προσφέρει ευελιξία και μεγάλη αντοχή, μικρό συντελεστή τριβής και εξαιρετική αντοχή σε θερμοκρασίες (140-150C). Αποτελεί λοιπόν μια εξαιρετική επιλογή για την εκτύπωση αντικειμένων όπως όπως εργαλεία, γρανάζια, προσθετικά μέλη ή πρωτότυπα λειτουργικών μοντέλων.

ASA
Το ASA(Acrylic Styrene-Acrylonitrile) είναι ένα άμορφο, αδιαφανές θερμοπλαστικό που είναι δομικά παρόμοιο με το ABS. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι αρκετά εναλλάξιμα ως προς τον σκοπό, αλλά το ASA έχει μερικά βασικά χαρακτηριστικά διαφοροποίησης που το καθιστούν κατάλληλο για ορισμένες εφαρμογές από το  ABS. Το ASA είναι σημαντικά πιο ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για εφαρμογές με εκτεταμένη έκθεση σε εξωτερικούς χώρους.

PP
Το P-Filament 721 της PPprint αποτελεί την πλέον απλοποιημένη λύση για τρισδιάστατη εκτύπωση πολυπροπυλενίου σε απλούς τρισδιάστατους εκτυπωτές. Τα εκτυπωμένα εξαρτήματα με P-Filament 721 είναι πολύ ανθεκτικά στη θραύση, με πάρα πολύ καλή μηχανική συμπεριφορά, εξαιρετικά χημική αντοχή, σχετικά σταθερή συμπεριφορά σε θερμοκρασιακές καταπονήσεις καθώς και χαμηλό συντελεστή τριβής. Η χαμηλή πυκνότητά του, το καθιστά εξαιρετικά κατάλληλο για ελαφριές κατασκευές, χωρίς συμβιβασμούς στη μηχανική συμπεριφορά. Οι εφαρμογές του ΡΡ είναι ήδη ευρέως διαδεδομένες στον κόσμο των πλαστικών και οι μέχρι τώρα περιορισμοί στην εφαρμογή του σε τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης εξαλείφονται με την ολοκληρωμένη λύση της PPprint.

WOOD-FILLED
Αναλώσιμο με 30% πραγματικά ροκανίδια ξύλου. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με ένα σχετικά άγριο φινίρισμα αλλά και μυρωδιά που θυμίζει όντως ξύλο! Πολύ χρήσιμο για αντικείμενα που θέλουμε να ξεφύγουν από την πλαστική όψη που έχουν τα άλλα υλικά 3D εκτύπωσης και φυσικά για πρωτότυπα που χρειάζονται ξύλινη υφή.

CARBON
Είναι ένα ειδικό copolyester αναλώσιμο ενισχυμένο με 20% Carbon για εφαρμογές όπου το ζητούμενο είναι η αντοχή και η ακαμψία!